perjantai 1. maaliskuuta 2019

Suomen Parasta


Lakritsaa käytiin Kouvolan lakritsin tehtaalla 5 maatalousnaisen voimin maistelemassa .
Itse lakritsitehtailija Timo Nisula kertoi meille lakritsin historiaa muinaisesta Egyptistä sekä Kiinasta asti ja Viipurista Kouvolaan siirtyneestä Papulan vesitehtaasta nykyiseen Kouvolan lakritsiin.Mielenkiintoisen hyvä esitys .Tuliaiset kassissa Ramin konditoriaan kaffeelle . Pettymykseksi lakritsi-laskiaispullia ei ollut hyllyssä. Olisi käynyt hyvin päivän teemaan.
Ensi vuoden Wine & Cheese maisteluun otetaan lakritsat mukaan, ovat kuulema hyvä yhdistelmä .



















    😁  Eihän vaan laku-Make syö nyt salaa Kouvolan lakritsia , 
            kun ura Lakumestassa päättyi.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti