Melkun kanssa yhtenä iltana kaivettiin ja vuorailtiin ryöstökuoppaa ja sitä perjantai aamuna lämmitellessä kahviteltiin.
Kuvasatoa "ryöstösaaliin" paketoimisesta ja kuoppaan piilottamisesta ei löydy,mutta lihaa oli paljon ; nauta-,sika-,hirvi-,lammaskääröjen määrä täytti koko montun. Lievä epäilys kypsymisestä heräsi aloittelijoiden mieliin ....?
Ennen puoltapäivää kuoppa peiteltiin ja viritettiin uudet tulet päälle. Ennen kahdeksaa illalla retkiporukka jännityksellä ryhtyi purkamaan paistikuoppaa.Folioon käärityt kasvikset oli tallella .....Pohjalla olleet lihakääröt näyttivät ensin epäilyttävän freeseiltä ,mutta kun ne avattiin kaikki olivat hyvinkin kypsiä.Ensikertalaisten tuuria ?
Aika maistuvaa,toistekin voidaan tehdä .
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti